Ik heb gekozen voor: Nicolien de Geus

geusNaam:  Nicolien de Geus  
Leeftijd: 33 jaar
Beroep: Programmamanager Sociaal domein bij een gemeente.

Hobby's: Ik vind het leuk om samen met mijn gezin en vrienden leuke dingen te doen. Ook word ik erg blij van het lezen van een goed boek.
Ik luister graag naar: Coldplay en Dire Straits
Laatst gelezen boek: Paaz van Myrthe van der Meer.

Favoriete plek in Culemborg: Mijn favoriete plekken zijn plekken waar historie en natuur bij elkaar komen. Denk hierbij aan de Kasteeltuin of Werk aan het Spoel.
Lelijkste plek in Culemborg: Wat ik jammer blijf vinden zijn de leegstaande panden in de binnenstad, winkelcentra en industrieterrein. Dit ziet er niet gezellig uit en werkt verloedering in de hand. Het CDA wil ruim baan bieden aan vernieuwende ideeën, experimenten en bedrijfsconcepten om zo de verscheidenheid van winkels en bedrijven te vergroten en leegstand tegen te gaan.

Online ben ik te vinden op
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nicolien-de-geus-de-bruijn-715328b/
Twitter: @Nicoliendg
Website CDA: www.cdaculemborg.nl

Hoe bent u in de politiek terecht gekomen?  
Toen ik in Culemborg ben gaan wonen heb ik mij aangemeld bij de lokale CDA-afdeling, omdat ik graag iets wil betekenen voor mijn leefomgeving.

Wat heeft uw keuze voor deze partij bepaald?  
In onze samenleving hebben we elkaar nodig. De samenleving maken we samen en juist die gespreide verantwoordelijk is een van de uitgangspunten waar het CDA voor staat.

Wat ziet u als belangrijkste politieke ontwikkeling de komende jaren?   
Het samen optrekken van politiek en inwoners. Deze ontwikkeling biedt erg veel kansen, maar om deze te pakken is het van belang om dit op de juiste manier te doen. Dit betekent goed naar elkaar luisteren, je kwetsbaar op durven stellen, iedereen te respecteren in zijn/haar rol en verantwoordelijkheid, benutten van aanwezige kennis en expertise en te denken in mogelijkheden en kansen in plaats van onmogelijkheden en risico’s.

Als ik in de raad gekozen word, dan blijf ik mij samen met inwoners, organisaties en ondernemers inzetten voor een zorgzame, duurzame en ondernemende stad.

© Fotografie Rijk Versluijs Photograpy